Folkekirkens Skoletjeneste

I Virum Kirke tilbyder vi i samarbejde med Folkekirkens Skoletjeneste en række spændende aktiviteter for alle klassetrin. Din klasse kan blandt andet gå på opdagelse i kirken, opleve teater eller komme på en rejse igennem påskens historie, som starter med en mystisk kuffert i klassen. Derudover er der mulighed for orgelkoncert i forbindelse med musikundervisningen, hvor vores organist Knud Rasmussen spiller alt fra renæssance, barok, romantik og til modernisme og jazz. 

Der er også vigtige livstemaer på programmet, og man kan både opleve et forløb om Kyndelmisse med tema om lys og mørke, og man kan tænde et lys og tale om døden og dem, man har mistet, til forløbet om Allehelgen. Der er også mulighed for at byde ind med etiske dilemmaer, som man har brug for et teologisk syn på, og som man kan diskutere.

Du finder en oversigt med aktiviteterne i Virum Kirke samt praktisk information på Skoletjenestens hjemmeside HER . Skoletjenesten har netop lanceret et nyt katalog med alle de nye, spændende tilbud, som også kan foregå i Virum Kirke. Du finder kataloget HER .

Har du spørgsmål kan du skrive til Kirke- og kommunikationsmedarbejder Ida Fredericia på ida@virumkirke.dk eller ringe på  24 20 40 03.