Babysalmesang

Babysalmesang er et tilbud til sognets allermindste på 2-12 måneder og deres forældre. Det foregår i kirkesalens smukke rum, som vi bevæger os i, mens vi leger og synger sammen med børnene. Vi bruger salmer, sange og remser, laver fagter til, danser og udforsker i det hele taget alle sanser med lyd, tørklæder, sæbebobler mm. 

Babysalmesang giver mulighed for et anderledes møde mellem barn-voksen, og skaber et unikt musikalsk rum for det lille barn. Når vi er færdige med at synge, er der mulighed for kaffe og hygge i krypten.

Alle er meget velkomne, og det kræver ingen forudsætninger ud over lysten til at være i musikkens og bevægelsens rum med sit barn. Babysalmesang er med Therese Fabricius.

Babysalmesang foregår om fredagen à to omgange og er opdelt efter alder:
Første hold er i tidsrummet 9.30-10.15 for de mindste (2-7 måneder).
Næste hold er i tidsrummet 10.45-11.30 for de større (8-12 måneder).
Det er gratis at deltage, og tilmelding til holdene sker fortløbende på mail til Therese på babysalmesang@virumkirke.dk. Der kan opstå venteliste. Ligesom til alle vores andre aktiviteter, behøver man ikke være medlem af Folkekirken for at deltage.

Om Therese Fabricius
Babysalmesang i Virum Kirke ledes af Therese Fabricius, der med en musikerfar og en baggrund i DR Pigekoret har haft musikken som element i hele sit liv. Hun er af Anne-Mette Riis uddannet til at arbejde med babysalmesang – og er derudover den ene halvdel af duoen RØRT og optræder med egen musik i krydsfeltet mellem teater og koncertoplevelse. Therese arbejder som sangskriver og sanger – og skriver primært musikdramatiske tekster; hun har arbejdet med børneteater, revy og musikteater – og har senest skrevet bl.a. en børneopera og tekster, bønner og pegebøger for de mindste (forlaget Eksistensen).”