Babysalmesang

Babysalmesang er et tilbud til sognets allermindste på 2-12 måneder og deres forældre. Det foregår i kirkesalens smukke rum, som vi bevæger os i, mens vi leger og synger sammen med børnene. Vi bruger salmer, sange og remser, laver fagter til, danser og udforsker i det hele taget alle sanser med lyd, tørklæder, sæbebobler mm. 

Babysalmesang giver mulighed for et anderledes møde mellem barn-voksen, og skaber et unikt musikalsk rum for det lille barn. Når vi er færdige med at synge, er der mulighed for kaffe og hygge i krypten.

Alle er meget velkomne, og det kræver ingen forudsætninger ud over lysten til at være i musikkens og bevægelsens rum med sit barn. Babysalmesang er med Simone Maja Pedersen.

Babysalmesang foregår om mandagen à to omgange. Første hold er i tidsrummet 9.30-10.15, og næste hold er i tidsrummet 10.30-11.15.  Det er gratis at deltage, og tilmelding til holdene sker fortløbende på mail til Simone på korleder@simonemaja.dk.  Der kan opstå venteliste. Ligesom til alle vores andre aktiviteter, behøver man ikke være medlem af Folkekirken for at deltage.