Kunst i kirken

Akvarel og oliefarver
Kunstudstilling af Ruth Jensen

Som barn var Ruth Jensen glad for at tegne og genoptog tegneriet som voksen, mens forsøg med at bruge farver blev opgivet. Det var bare for svært.

 

Men i 1990 blev Ruth Jensen elev hos kunstneren Grethe Bagge. ”Brug øjnene og mal”, sagde hendes lærermester, og det har Ruth så gjort lige siden.

 

"Det er fascinerende at arbejde med akvarelfarver, se hvordan de forskellige farvepigmenter ter sig, når de kommer i kontakt med vandet og med hinanden på papiret" fortæller Ruth Jensen.

 

Ruth Jensens motiver er ofte inspireret af oplevelser i naturen og i hendes have. Hun tegner ikke motivet op, men hælder og maler farve på og håber på det bedste.

 

Udstillingen kan opleves fra søndag d. 29. oktober 2023 til og med ultimo januar 2024 i kirkekontorets åbningstid eller ved arrangementer.

Vil du udstille din kunst i kirken?
Er du kunstmaler, tegner, skulptør eller fotograf, og kunne du tænke dig at have en udstilling i kirken? I gangen ved vores krypter har vi ophæng til kunstudstillinger, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har en udstilling, som kan hænge til glæde for de mange mennesker, der kommer til arrangementerne i krypterne. 

Kontakt kirke- og kommunikationsmedarbejder Anders Eriksen på ae@virumkirke.dk eller 24 20 40 03.