Minikonfirmand

Minikonfirmandholdet for 4.-klasser begynder efter sommerferien og foregår hver onsdag eftermiddag til og med november 2024. Tilmelding HER senest d. 21. august.

Kristendom, kreativitet og fællesskab
Gennem leg, kreativitet og drama går vi på opdagelse i de store fortællinger fra Bibelen, i kristendommens værdier og i højtidernes festligheder. Vi dykker ned i temaer som skabelsen, næstekærlighed og påsken, og vi når lige at runde julen med engle og kreativt juleværksted, inden forløbet slutter i november. Igennem forløbet skal vi lave hyrdestave, lære fadervor, bruge vores fantasi, synge og medvirke i en familiegudstjeneste. Vi lægger stor vægt på fællesskabet på minikonfirmandholdet, og vi begynder med en stor skattejagt rundt i hele kirken, så holdet kan lære både hinanden, kirken og medarbejderne at kende.

Minikonfirmand er for børn, der går i 4. klasse på Virum Skole og Fuglsanggårdsskolen og foregår hver onsdag eftermiddag fra onsdag d. 4. september til onsdag d. 27. november. De konkrete tidspunkter annonceres, når skoleskemaerne er lagt omkring midt juni.

Minikonfirmand er ved sognepræsterne Kristian Tvilling, Inge Nelson og Elisabeth Siemen, organist Knud Rasmussen og kirke- og kommunikationsmedarbejder Marlene Kejser. Spørgsmål er velkomne til Marlene Kejser på mk@virumkirke.dk eller på tlf. 24 20 40 03.

Fotos og video af børnene
Vi tager billeder og optager video af børnene til minikonfirmandløbet, som bliver brugt på kirkens hjemmeside, Facebookside og i kirkebladet - hvis I ikke ønsker dette, så giv gerne besked i forbindelse med jeres tilmelding.