CrossYoga

NB! Cross Yoga aflyst 6/5/2024 pga sygdom!

De aktuelle yogahold kører frem til og med juni. Den næste sæson begynder fra august 2024. Hvis du ønsker at komme på et af de nuværende hold, kan du kontakte Ida Fredericia og høre, om der er ledige pladser. Skriv til idafredericia@gmail.com

Til CrossYoga kan du komme og træne kroppen og sjælen i vores smukke kirkerum. Vi arbejder med at styrke og smidiggøre kroppen, forløse spændinger og at finde indre ro igennem meditation, vejrtrækning og bøn. Timerne er, udover den kropslige træning, baseret på bøn, bibelske fortællinger, kristne temaer eller overvejelser. Der er derfor både noget til kroppen og sindet.

Undervisningen ledes af Ida Fredericia, der er uddannet yogainstruktør fra Hamsa Yoga Studie og Soma Yoga Institute, og har en rig undervisningserfaring. Ifm. hendes arbejde i Virum Kirke har hun taget en overbygning som crossyogainstruktør.

Vinter/forår 2024
Der udbydes tre hold fra d. 15. januar 2024, som kører frem til juni. Man skal hverken kunne gå i split eller løbe et maraton for at være med på nogen af holdene, men det er vigtigt, at man er rask og rørig.

Flow øvet : På dette hold får du sved på panden, og vi går igennem længere serier. Vi gennemgår både klassiske og avancerede stillinger og arbejder med styrke i især arme og mave. Holdet er for dig, som er rutineret og har dyrket yoga før eller gået på øvet hold.

Slow : På dette hold holder vi stillingerne i længere tid og slutter af med en længere afslapning. Vi går langsomt igennem stillingerne, og gennemgår korte flow. Holdet er for dig, som er begynder, eller som vil have en rolig time med fokus på ro og åndedræt.

Flow : På dette hold gennemgår vi simple flows og klassiske yogastillinger. Holdet er for dig, som har prøvet yoga før og er tryg i solhilsen og klassiske yogastillinger, men ønsker en mindre intensiv træning end Flow øvet.

Man kan låne måtter i kirken, hvis man ikke selv har en yogamåtte. Medbring behageligt træningstøj og en varm trøje til afslapning. Man tilmelder sig et samlet forløb på ét af holdene.

Det er ikke muligt at refundere tilmeldingsgebyret. Ved tilmelding bekræfter man samtidigt, at træning er på eget ansvar. Hvis sygdom forårsager aflysning af en undervisningsgang, kompenseres man ikke for dette.