Gospelkor

Er du vild med at synge, og har du lyst til at prøve kræfter med gospel? Du kan blive en del af Virum Kirkes Gospelkor, som er under ledelse af gospeldirigent Tina Robinson, og som akkompagneres af organist Knud Rasmussen. Kormedlemmern lærer sang- og performanceteknik, deltager lejlighedsvist ved gudstjenester og giver indimellem koncert.

Gospelkor foregår hver onsdag kl. 17.00-18.30 og er fra 14 år og kræver ingen forudgående erfaring. Tilmelding kan ske løbende ved henvendelse til organist Knud Rasmussen på tlf. 26 27 50 93 eller på knudrasmussen@myself.com

Om Tina Robinson
Tina Robinson er, ud over at være en passioneret korleder, performer med en fod i flere verdener. Hun er uddannet skuespiller, sanger og stagefighter, og hendes erfaring spænder vidt lige fra stunt i filmen "Flammen og citronen" til kampkoreografi på Det Kongelige Teater. Herudover skaber hun action shows for fx. Tøjhusmuseet, Bornholms Middelaldercenter og Kronborg Slot. Ud over at synge, underviser hun i sangteknik og lægger stemme til internationale reklamefilm og tegne film - og så kan hun fægte til hest!