G-6DVV6QG11D Lasagnegudstjeneste | Virum Kirke

Lasagnegudstjeneste

Lasagnegudstjenesterne afholdes af vores præst Kristian Tvilling og kirke- og kommunikationsmedarbejder Marlene Kejser. Gudstjenesterne er for børn og deres voksne, hvor vi lytter, leger, har lystænding og synger med vores organist Knud Rasmussen. Selve gudstjenesten med tilhørende aktivitet varer ca. 30-45 minutter, og ​efterfølgende er der fællesspisning med lækker lasagne, som vores kirketjenere Christian Hattesen og Anders Ravn kokkererer.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig via tilmeldingsformularer, som I finder ved at klikke på de enkelte lasagnegudstjenester herunder. Vær opmærksom på tilmeldingsfristerne. Bliver man forhindret i at deltage, bedes man melde afbud til Marlene Kejser på mk@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03.

Husk mundbindet
Alle over 12 år skal bære mundbind (eller visir) til alle kirkens arrangementer, undervisning og kirkelige handlinger. Man skal bære mundbindet så længe man står op og bevæger sig rundt. Når man sidder ned, fx til højmesse, koncert, foredrag osv., kan man tage det af, men man skal bære det igen, når man forlader kirken.