G-6DVV6QG11D Studiekreds AFLYST! | Virum Kirke

Dato Onsdag d. 20. oktober 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Elisabeth Siemen
Studiekreds AFLYST!

Studiekreds om ”Gå med fred”
I efterårets studiekreds er omdrejningspunktet samtalebogen ”Gå med fred” af Bodil Jørgensen og Mikkel Wold.

Skuespiller Bodil Jørgensen kender de fleste, ikke mindst fra hendes stærke fremstilling af Gudrun Fiil i filmen Hvidsten Gruppen. Mikkel Wold er sognepræst i Marmorkirken i København og har desuden været lektor i sjælesorg ved Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter.

Sammen har de udgivet samtalebogen ”Gå med fred”, som tager fat i nogle af de vigtigste kristne kernebegreber, fx ånd, ondskab, opstandelse, lykke, sorg og trøst – for bare at nævne nogle enkelte. Forfatterne giver i bogen deres personlige bud på disse emner, og de griber ofte ud efter litteraturen, når de skal fordybe sig og finde nye og andre indgange til kernebegreberne.

Bogen henvender sig både til dem, der kommer i kirken, og til dem, der ikke gør, til dem, der er vant til at tænke over disse emner, og dem, der synes, det er lidt fremmed for dem. Med denne studiekreds er forhåbningen, at bogen åbner op for mange gode samtaler om nogle af de vigtige ting i livet.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, man møder bare op. Når vi mødes første gang, har vi læst de to første kapitler fra bogen. Har du spørgsmål til studiekredsen, kan du kontakte Elisabeth Siemen på ebsi@km.dk eller på tlf. 40 41 63 30.