G-6DVV6QG11D Filmstudiekreds: Pagten | Virum Kirke

Dato Tirsdag d. 16. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:15
Inge Nelson

Pagten
Bille Augusts psykologiske drama "Pagten" har Birthe Neumann i hovedrollen som Karen Blixen, hvor omdrejningspunktet er den litterære verdensstjernes møde med den unge digter Thorkild Bjørnvig. Bekendtskabet resulterer i en pagt, som kræver ufravigelig troskab fra Bjørnvigs side, mod at geniet Karen Blixen til gengæld tager ham under sine vinger. En pagt, der vender op og ned på deres liv og bringer dem begge ud, hvor de ikke kan bunde.

Kom og se en god film i selskab med andre ved sognepræst Inge Nelson, hvor der er kaffe, te og snacks til filmen. Filmen sættes på kl. 19.00, og efterfølgende drøfter vi den i fællesskab.