G-6DVV6QG11D Lasagnegudstjeneste | Virum Kirke

Kristian Tvilling og Marlene Kejser
Gratis m. tilmelding
Lasagnegudstjeneste

Da lasagnegudstjenesten d. 6. maj er aflyst pga. dårligt vejr har vi valgt at bruge temaet om Noas ark til denne i stedet for "Jesus' liv", som vi gemmer til en anden god gang.

Vi skal på eventyr med Noa på hans store ark, og vi har travlt før afrejse, for vi skal have samlet to af hver slags dyr, så de kan komme ombord, inden Gud oversvømmer hele jorden. Vi håber, at I vil være en del af besætningen, når vi sejler af sted med Noa.

I kan tilmelde jer nederst på siden senest tirsdag d. 8. juni. Denne lasagnegudstjeneste vil foregå udendørs, hvis vejret tillader det, og ellers rykker vi helt eller delvist indendørs og er opmærksomme på at overholde gældende forsamlingsforbud.

Lasagnegudstjenesterne er for børn og deres voksne, hvor vi lytter, leger, og synger med vores organist, Knud Rasmussen. Selve gudstjenesten med tilhørende aktivitet varer ca. 30-45 minutter. Efterfølgende er der lasagne til alle. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på www.virumkirke.dk. Afbud til Marlene Kejser på mk@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03.

V. Kristian Tvilling og Marlene Kejser