G-6DVV6QG11D Digital babysalmesang | Virum Kirke

Rosemaria Rex
Gratis m. tilmelding
Digital babysalmesang

Rosemaria Rex tilbyder et digitalt alternativ til babysalmesang, indtil vi igen kan slå dørene op til kirken.

Det kommer til at foregå på Zoom og bliver selvfølgelig noget anderledes, end når vi normalt er samlet i kirken. Der vil dog stadig være skønne sange, sanglege og rum for masser af sanseligt og musikalsk nærvær med dit barn – og i den virtuelle verden er der ingen pladsbegrænsning, så vi håber, at en masse har lyst til at være med.

Det eneste I skal sørge for er at finde et roligt hjørne derhjemme samt et tørklæde, som skal bruges under en af sangene.

Babysalmesang er for de mindste på ca. 2-12 måneder og deres voksne.

Digital babysalmesang foregår om mandagen à to omgange: kl. 9.30-10.00 samt kl. 10.30-11.00. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på mail til rosemariarex@gmail.com hvorefter man ugentligt modtager et link til Zoom.