Dato Torsdag d. 8. april 2021, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Kristian Tvilling og Marlene Kejser
Gratis m. tilmelding

Rødhalsens påskerejse

Lige efter påske skal det handle om rødhalsen, som Gud skaber helt grå. Den lille fugl må selv ud at kæmpe for at opnå den flotte røde farve, og dén rejse inviterer vi jer med på. ”Rødhalsen” er en fortælling, der bl.a. handler om påsken og dens budskab, og som er skrevet af Selma Lagerlöf.

I kan tilmelde jer HER senest torsdag d. 6. april.

Tag med på tre spændende rejser

Til foråret inviterer vi jer med ud på tre spændende rejser, for når vi nu ikke kan rejse rundt til andre lande pga. corona, så må vi skabe vores egne eventyrlige rejser i fantasien og legens rum! Se hvornår de andre lasagnegudstjenester foregår under "Børn og unge" her på hjemmesiden.

Lasagnegudstjenesterne er for børn og deres voksne, hvor vi lytter, leger, har lystænding og synger med vores organist, Knud Rasmussen. Selve gudstjenesten med tilhørende aktivitet varer ca. 30-45 minutter. Efterfølgende er der lasagne til alle. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på www.virumkirke.dk. Afbud til Marlene Kejser på mk@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03. Der vil på grund af den nuværende situation med covid-19 være et begrænset deltagerantal.

V. Kristian Tvilling og Marlene Kejser