MAR

Kristian Tvilling og Marlene Kejser
Gratis m. tilmelding

Lynrejse i Bibelens fortællinger

Vi tager jer med ud på en lynrejse i Bibelens fortællinger, hvor vi starter ved altings skabelse og ender ved Jesus’ opstandelse. Vi får brug for jeres hjælp til at udfolde alle de mange fortællinger på rekordtid.

Tag med på tre spændende rejser

Til foråret inviterer vi jer med ud på tre spændende rejser, for når vi nu ikke kan rejse rundt til andre lande pga. corona, så må vi skabe vores egne eventyrlige rejser i fantasien og legens rum! Se hvornår de andre lasagnegudstjenester foregår under "Børn og unge" her på hjemmesiden.

Lasagnegudstjenesterne er for børn og deres voksne, hvor vi lytter, leger, har lystænding og synger med vores organist, Knud Rasmussen. Selve gudstjenesten med tilhørende aktivitet varer ca. 30-45 minutter. Efterfølgende er der lasagne til alle. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på www.virumkirke.dk. Afbud til Marlene Kejser på mk@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03. Der vil på grund af den nuværende situation med covid-19 være et begrænset deltagerantal.

V. Kristian Tvilling og Marlene Kejser