Dato Søndag d. 20. december 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:30
100 kr.
AFLYST! Julekoncert

Julekoncerten er desværre aflyst pga. den nuværende situation med covid-19. Vi vil kontakte publikum direkte i forhold til tilbagebetalingen af billetkøbene.

Julekoncert med musik fra hele paletten

Kom til en stemningsfuld og festlig julekoncert, når kirkens organist og sangere fremfører et bredt og alsidigt program bestående af de allermest kendte og elskede julesalmer og sange. Kirkens sangere, Cecilia Lindwall, sopran, Hanne Christensen, sopran, Ulla Kudsk Jensen, alt, Hans Lawaetz, baryton og Rudi Sisseck, bas, bliver suppleret af tenoren Per Jellum og akkompagneres af kirkens organist, Knud Rasmussen.

Der vil være uddrag fra Händels Messias og J.S. Bachs Juleoratorium og desuden engelske carols og amerikanske julehits såsom White Christmas og Mary’s Boychild. Ved koncerten medvirker også de tre fremragende musikere Andreas Orlowitz, violinist, Radi Radev, oboist og Mette Hanskov, kontrabassist. De tre musikere, som til daglig spiller i henholdsvis Copenhagen Phil, Den Kongelige Livgardes Musikkorps og Det Kongelige Kapel, medvirker ved mange af denne julekoncerts programpunkter, men spiller desuden smukke solostykker i løbet af koncerten.

Koncerten er udsolgt.