Minikonfirmand

NOV
11

Minikonfirmand


Dato Onsdag d. 11. november 2020, Kl. 15:00 til kl. 17:00
Sted Kirkebakken 10, 2830 Virum
Medvirkende
Elisabeth Siemen, Inge Nelson, Kristian Tvilling, Knud Rasmussen & Marlene Kejser
Pris
Gratis

Minikonfirmand for 4. klasser begynder igen efter sommerferien 2020

Bibelfortælling, skattejagt, leg, drama, minikonfirmandgudstjeneste og masser af andre sjove og spændende aktiviteter kan du blive en del af som minikonfirmand i Virum Kirke fra d. 25. august.

I kan tilmelde jer HER.


Gennem leg, kreativitet og drama går vi på opdagelse i de store fortællinger fra Bibelen. Vi skal lave hyrdestave, tyde skattekort, lære fadervor, bruge vores fantasi, synge og lave en minikonfirmandgudstjeneste. I fællesskab med andre børn kan du lære præsterne og kirken at kende og blive godt forberedt til konfirmandundervisningen. Som afslutning på forløbet får du et minikonfirmandbevis med hjem.

Minikonfirmand er ved sognepræsterne Kristian Tvilling, Inge Nelson og Elisabeth Siemen, organist Knud Rasmussen samt kirke- og kommunikationsmedarbejder Marlene Kejser.


Minikonfirmand foregår hver onsdag, og det konkrete tidspunkt offentliggøres, når skoleskemaerne er lagt. Børnene kan dog uanset hvad komme direkte fra skole og over i kirken, hvor der er lidt at spise og drikke. Både Virum Skoles og Fuglssanggårdsskolens elever kan deltage på holdet. Spørgsmål til minikonfirmandforløbet er velkomne til kirke- og kommunikationsmedarbejder Marlene Kejser på mk@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03.

Fotos og video af børnene
Vi tager billeder og video af børnene til minikonfirmandløbet, som bliver brugt på hjemmeside, Facebook og i kirkebladet - hvis I helst vil undgå dette, så giv gerne besked i forbindelse med jeres tilmelding.