Mozart & Vivaldi

Kirkesal, Kirkebakken 10, 2830 Virum, Danmark
David Munk-Nielsen, Klaus Munk-Nielsen & Hørsholm-Koret
100 kr.

Mozarts 21. klaverkoncert m. David Munk-Nielsen som klaversolist samt Vivaldis Gloria m. Hørsholm-Koret, solister og orkester.

Gloria af Vivaldi dirigeres af Hørsholm-Korets faste dirigent Kasper Borchesen og solistpartierne fremføres af Synnöve Ekström, sopran, Janne Solvang, sopran, og Christina Majbom Jelling Holm, mezzosopran.

Ved koncerten medvirker også David Munk-Nielsen, som er et af Danmarks allerstørste klavertalenter af den unge generation. Han fremfører ved denne lejlighed Mozarts 21. klaverkoncert, også kaldet ”Elvira Madigan-koncerten”.

David har tidligere gæstet Virum Kirke, hvor han med stor succes fremførte Tjajkovskis berømte klaverkoncert i b-mol.

Han akkompagneres af et til lejligheden sammensat orkester, som dirigeres af Klaus Munk-Nielsen. David Munk-Nielsen spiller derefter et soloklaverværk af Franz Listz: Vallée d’Obermann fra Anneés de Pélerinage.

Entré 100 kr. Billetter købes ved indgangen.