Lørdag d. 28. marts 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00

Haydns “Schöpfungsmesse” fremføres af Søborg Motetkor. Værket blev skrevet af Joseph Haydn på blot seks uger i 1801 og var en bestilling af Fyrst Nikolaus Esterhazy i anledning af, at hans hustru Prinsessen af Lichtenstein havde navnedag.

Det er en af de seks store messer, Haydn skrev, og som anses for at være det ypperste vokalmusik, han skabte ved siden af ”Skabelsen” og ”Årstiderne”.

Søborg Motetkor dirigeres af Klaus Munk-Nielsen og akkompagneres af et ensemble bestående af seks musikere. Sangsolister er Cecilia Lindwall, sopran, Ulla Kudsk Jensen, alt, Jacob Skov Andersen, tenor og Nicolai Elsberg, bas.

Koncerten indledes med 1. sats J. S. Bachs obokoncert i F dur, med Peter Halaburt, som obosolist, hvorefter de fire sangsolister fremfører Sancta Mater af Rossini, inden man kan opleve Haydns ”Schöpfungsmesse”.

Lørdag d. 28. marts kl. 15.00

Der er gratis adgang til koncerten.

Søborg Motetkor, Cecilia Lindwall, Ulla Kudsk Jensen, Jacob Skov Andersen, & Nicolai Elsberg
Kirkesal, Kirkebakken 10, 2830 Virum, Danmark
Gratis adgang