AFLYST! Dramahold

AFLYST! Dramahold

Onsdag d. 25. marts 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:30
Kirkesal, Kirkebakken 10, 2830 Virum, Danmark
Det er gratis at deltage

Alle gudstjenester og arrangementer i Virum Kirke er aflyst, indtil videre til og med 13. april. I kan holde jer opdaterede på www.virumkirke.dk eller på vores Facebookside.

På dramaholdet laver vi sjove lege, lærer replikker og er kreative sammen. Vi skaber en lille teaterforestilling, som baserer sig på en kristen fortælling. Teaterforestillingen bliver som afslutning vist til en lasagnegudstjeneste. Her er forældre, søskende og bedsteforældre meget velkomne til at deltage. Holdet er for børn, der går i 1.-3. klasse, og vi henter børnene i deres SFO.

Dramaholdet er fra onsdag d. 19. februar til onsdag d. 1. april kl. 15.00-16.30. Teaterforestillingen spilles til lasagnegudstjenesten torsdag d. 2. april kl. 17.00. Der er 12 pladser på holdet, og tilmelding er efter først-til-mølle-princippet.

V. Marlene Kejser