AFLYST! Lasagnegudstjeneste

Kirkesal, Kirkebakken 10, 2830 Virum, Danmark
Kristian Tvilling og Marlene Kejser

LASAGNEGUDSTJENESTEN ER AFLYST!

I Virum Kirke tager vi lige nu en række forholdsregler for ikke at være medvirkende til at sprede smitten af corona-virus. Det betyder bl.a., at vi aflyser eller udsætter arrangementer, og at vi ikke serverer mad.

En rejse i påskens begivenheder

Vi skal på en rejse i påskens begivenheder, hvor vi klæder os ud, løser opgaver, fortæller historier og prøver at gå til nadver.

Vi har også salmesang og lystænding, og efter gudstjenesten er der lasagne til alle.

Lasagnegudstjenesterne er for børn og deres voksne, hvor vi lytter, leger, har lystænding og synger med vores organist, Knud Rasmussen. Selve gudstjenesten med tilhørende aktivitet varer ca. 30 minutter, og efterfølgende er der lasagne til alle. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på www.virumkirke.dk. Afbud til Marlene Kejser på mk@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03.