AFLYST! Sogneindsamling Folkekirkens Nødhjælp

AFLYST! Sogneindsamling Folkekirkens Nødhjælp

Dato Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 10:00 til kl. 16:00
Sted Kirkebakken 10, 2830 Virum

INDSAMLINGEN ER DESVÆRRE AFLYST!
Folkekirkens Nødhjælp skriver:
"Vi har besluttet at aflyse årets dør-til-dør-indsamling, som finder sted på søndag, for i stedet at samle ind til verdens fattigste på
internet og mobiltelefon.

Det gør vi, fordi vi ikke vil risikere at være med til at sprede smitte af coronavirus ved at gå fra dør til dør og være samlet på knap 800 indsamlingssteder landet over.

Vi håber, at danskerne vil bakke stærkt op om en akut indsamling via mobiltelefon og andre ikke-fysiske kanaler. Målet er stadig at sikre klimahjælp til verdens fattigste."

STØT ALLIGEVEL!
SMS 50 til 1911 og støt med 50 kroner
SMS 100 til 1911 og støt med 100 kroner
SMS 250 til 1911 og støt med 250 kroner
Du kan også donere et valgfrit beløb på MobilePay på 114400.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sogneindsamling fra Virum Kirke søndag d. 8. marts 2020

Hjælp os med at samle ind, når Folkekirkens Nødhjælp har landsindsamling, hvor der skal samles ind til de mennesker i verden, som er hårdest ramt af konsekvenserne ved klimaforandringerne. Sidste år samlede vi 20.891 kr. ind i Virum, og vi håber at kunne samle endnu mere ind i år!

VIL DU VÆRE MED?
Hvis du vil være en del af sogneindsamlingen, så meld dig som indsamler på hjlp.dk/BlivIndsamler eller skriv direkte til Marlene Kejser, som er indsamlingsleder, på mk@virumkirke.dk. Børn og unge under 18 år skal gå sammen to og to. Vi har indsamling mellem kl. 10.00 og 16.00, og en rute tager cirka 2-3 timer at gå - alt efter hvilken en man vælger.

Inden afgang kan man få en kop kaffe, og efter man har været ude og samle ind er der sandwich, sodavand - og mere kaffe!

HVAD SAMLER VI IND TIL?
Klimaforandringerne er én af hovedårsagerne til, at 821 millioner mennesker – svarende til hver niende verdensborger – sulter. Den gode nyhed er, at løsningerne på en af hvor tids største problemer enten findes eller kan udvikles.

Og her kommer du som indsamler ind i billedet. De penge, du samler ind, går til broer, der kan bringe folk i sikkerhed, vandreserver til når tørken rammer, og mad til når ressourcerne slipper op.