Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 10:00 til kl. 16:00

Sogneindsamling fra Virum Kirke søndag d. 8. marts 2020

Hjælp os med at samle ind, når Folkekirkens Nødhjælp har landsindsamling, hvor der skal samles ind til de mennesker i verden, som er hårdest ramt af konsekvenserne ved klimaforandringerne. Sidste år samlede vi 20.891 kr. ind i Virum, og vi håber at kunne samle endnu mere ind i år!

VIL DU VÆRE MED?
Hvis du vil være en del af sogneindsamlingen, så meld dig som indsamler på hjlp.dk/BlivIndsamler eller skriv direkte til Marlene Kejser, som er indsamlingsleder, på mk@virumkirke.dk. Børn og unge under 18 år skal gå sammen to og to. Vi har indsamling mellem kl. 10.00 og 16.00, og en rute tager cirka 2-3 timer at gå - alt efter hvilken en man vælger.

Inden afgang kan man få en kop kaffe, og efter man har været ude og samle ind er der sandwich, sodavand - og mere kaffe!

HVAD SAMLER VI IND TIL?
Klimaforandringerne er én af hovedårsagerne til, at 821 millioner mennesker – svarende til hver niende verdensborger – sulter. Den gode nyhed er, at løsningerne på en af hvor tids største problemer enten findes eller kan udvikles.

Og her kommer du som indsamler ind i billedet. De penge, du samler ind, går til broer, der kan bringe folk i sikkerhed, vandreserver til når tørken rammer, og mad til når ressourcerne slipper op.

Mellem krypt, Kirkebakken 10, 2830 Virum, Danmark