UDSOLGT! Adventskransebinding og julemad

40 kr. + mindre beløb for dekorationer

DER ER DESVÆRRE IKKE FLERE PLADSER TIL ARRANGEMENTET

Adventskransebinding og julemad

Traditionen tro kan man komme og binde sin adventskrans eller kreere årets juledekoration, inden vi træder ind i den hyggelige december måned. Vi indkøber lys, gran, kranse, bånd og pynt, men man må meget gerne tage sine yndlingsnisser med. Der vil blive opkrævet et mindre beløb for dekorationer på dagen. Vi spiser også sammen et traditionelt julemåltid, hvor der vil være mandelgaver i spil, når vi slutter aftenen af med risalamande.

Vi glæder os til en aften fyldt med julehygge.

V. Kristian Tvilling, Elisabeth Siemen, Inge Nelson og Marlene Kejser

DER ER DESVÆRRE IKKE FLERE PLADSER TIL ARRANGEMENTET

Maden koster 40 kr. for voksne, og børn under 15 år er gratis. Via tilmeldingsformularen vil der være betalingslink, og på kirkekontoret kan man betale kontant eller via MobilePay. Husk at reservere billetter til både børn og voksne.

Vil du give en hånd med?

Vi kunne godt bruge nogle hjælpende hænder til at servere maden og til oprydning efter arrangementet. Hvis du har lyst til at give en hånd med, så skriv til Marlene på mk@virumkirke.dk. Man kan sagtens deltage i arrangementet og være hjælper også.