https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D CrossYoga Slow - udsolgt! | Virum Kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

CrossYoga Slow - udsolgt!

JUN
05

CrossYoga Slow - udsolgt!


Dato Mandag d. 5. juni 2023, Kl. 18:00 til kl. 19:00
Sted Virum Kirke, Kirkebakken 10, 2830 Virum
Medvirkende
Ida Fredericia
Pris
225 kr.
CrossYoga Slow - udsolgt!

OBS: DER ER IKKE FLERE LEDIGE PLADSER PÅ DETTE HOLD, OG TILMELDINGEN ER DERFOR LUKKET.

Til CrossYoga kan du komme og træne kroppen og sjælen i vores smukke kirkerum. Vi arbejder med at styrke og smidiggøre kroppen, forløse spændinger og at finde indre ro igennem meditation, vejrtrækning og bøn. Timerne er, udover den kropslige træning, baseret på bøn, bibelske fortællinger, kristne temaer eller overvejelser. Der er derfor både noget til kroppen og sindet.

Undervisningen ledes af Ida Fredericia, der er uddannet yogainstruktør fra Hamsa Yoga Studie og Soma Yoga Institute, og har en rig undervisningserfaring. Ifm. hendes arbejde i Virum Kirke har hun taget en overbygning som crossyogainstruktør. 

Der udbydes tre hold. Man skal hverken kunne gå i split eller løbe et maraton for at være med på nogen af holdene, men det er vigtigt, at man er rask og rørig. 

Flow øvet: På dette hold får du sved på panden, og vi går igennem længere serier. Vi gennemgår både klassiske og avancerede stillinger og arbejder med styrke i især arme og mave. Holdet er for dig, som er rutineret og har dyrket yoga før eller gået på øvet hold. 

Slow: På dette hold holder vi stillingerne i længere tid og slutter af med en længere afslapning. Vi går langsomt igennem stillingerne, og gennemgår korte flow. Holdet er for dig, som er begynder, eller som vil have en rolig time med fokus på ro og åndedræt. 

Flow: På dette hold gennemgår vi simple flows og klassiske yogastillinger. Holdet er for dig, som har prøvet yoga før og er tryg i solhilsen og klassiske yogastillinger, men ønsker en mindre intensiv træning end Flow øvet. 

Man kan låne måtter i kirken, hvis man ikke selv har en yogamåtte. Medbring behageligt træningstøj og en varm trøje til afslapning. Man tilmelder sig et samlet forløb på ét af holdende. Forløbet kører fra mandag d. 10. april til d. 19. juni (ingen yoga d. 24. april og 2. pinsedag) og et forløb à ni gange koster 225 kr. Tilmeldingen åbner d. 1. april på kirkens hjemmeside.

Det er ikke muligt at refundere tilmeldingsgebyret. Ved tilmelding bekræfter man samtidigt, at træning er på eget ansvar. Hvis sygdom forårsager aflysning af en undervisningsgang, kompenseres man ikke for dette. Der er begrænset deltagerantal på alle tre hold, og det er efter først-til-mølle-princippet.

Flow øvet: mandag kl. 16.45-17.45
Slow: mandag kl. 18.00-19.00
Flow: mandag kl. 19.15-20.15