https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Kirkeklub - Rap med Rune | Virum Kirke

Dato Torsdag d. 23. februar 2023, Kl. 18:30 til kl. 20:00
Rune Friborg
Gratis m. tilmelding

Rap med Rune
Har du en rapper i maven? Kom og lav din egen musik, når vores gæst og rapper Rune Friborg hjælper dig med at skrive, finde et fedt beat og lave din helt egen rapmusik.

Det er gratis at deltage, men man skal huske at tilmelde sig, hvilket man kan gøre nederst på denne side. Der er tilmeldingsfrist d. 21. februar.

Kirkeklub er for de 10-14-årige og foregår én torsdag aften om måneden. I kirkeklubben laver vi en masse forskellige og sjove ting. Det kan f.eks. være, at vi ser og snakker om en film, har quiz- og spilaftner, hører foredrag om aktuelle og relevante unge-emner, prøver en ny sportsgren, hører koncerter eller laver kreative projekter. Kirkeklubben kan byde på meget forskelligt, men hver gang bliver det en hyggelig og sjov aften i klubben, som alle kan være med i.

Se hvad der ellers er på programmet i kirkeklubben HER. Du kan også tilmelde dig Kirkeklubbens nyhedsbrev, så du altid er opdateret om aktiviteterne.