https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D NORD - korkoncert med Dopplers | Virum Kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

NORD - korkoncert med Dopplers

NOV
20

NORD - korkoncert med Dopplers


Dato Søndag d. 20. november 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Sted Virum Kirke, Kirkebakken 10, 2830 Virum
Medvirkende
Dopplers m. Andreas Bernitt
Pris
Gratis
NORD - korkoncert med Dopplers

NORD - Koncert med Vokalensemblet Dopplers og violinist Andreas Bernitt
Når vokalensemblet Dopplers kommer til Virum Kirke med koncerten NORD, kan du opleve en unik koncertoplevelse, hvor der er en medrivende sceneoptræden med koreografier, fortælling og publikumsinddragelse. 

Koncerten NORD beskriver naturens og livets cyklus i et nordisk klangunivers, og hvor teksterne er på de nordiske sprog. Musikken, der veksler mellem ensemblets originale kompositioner og folkemusik, knytter sig til naturelementerne – vand – ild – jord – luft - og bringer os således året, såvel som årstiderne, rundt. 

Dopplers ledes af Astrid Vang-Pedersen og er et performativt vokalensemble, der selv komponerer en del af sit repertoire, som ofte bevæger sig i spændingsfeltet mellem flere genrer inspireret af folkemusik, viser og det mere populære.

Til koncerten kan du også opleve violinist Andreas Bernitt, som er indbegrebet af en moderne musiker. Altid opmærksom på det performative element i sin musikalske optræden med en mangefacetteret kunnen på et højt kunstnerisk niveau. Han er ukonventionel i sin stil, legende og idérig, men samtidig en ambitiøs og erfaren musikalsk formidler og historiefortæller. Andreas er uddannet fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra han debuterede i 2012.