https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Julekoncert m. koret UngKlang | Virum Kirke

Dato Mandag d. 5. december 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Fra 40 kr.
Julekoncert m. koret UngKlang

Ingen jul uden julekoncert med de kendte juletoner. Sådan bliver det også i år med koret UngKlang.

UngKlang er et kor med unge kvinder, der har lært hinanden at kende i DR Pigekoret, og som nu sætter deres helt egne standarder i deres eget ensemble, UngKlang, og som ensemblet selv udtaler: "Vi har et ønske om  at gøre op med den traditionelle forventning til, hvad korsang er, hvilket vi forsøger at afspejle i vores alsidige projekter. Vi har skabt et fællesskab, hvor vi udnytter vores individuelle styrker til at skabe et stærkt og unikt fælles udtryk og produkt".

Koncerten er arrangeret af Lyngby-Taarbæk Musikforening i samarbejde med Virum Kirke. Billetter kan købes på Billetto eller ved indgangen.