https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Lasagnegudstjeneste - Moses i Egypten | Virum Kirke

Dato Torsdag d. 6. oktober 2022, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Kristian Tvilling og Marlene Kejser
Gratis m. tilmelding

Fortællingen om Moses i Egypten
Vi fortæller historien om de mange ting, som Moses oplever i Egypten. Vi begynder med sivkurven og fortsætter igennem de ti plager og havet, der deler sig. Vi får undervejs brug for hjælp fra alle børnene til at få fortællingerne til at udfolde sig i kirkerummet.

Tilmelding herunder senest 4. oktober.

Lasagnegudstjenesterne er for børn og deres voksne, hvor vi lytter, leger, har lystænding og synger med vores organist, Knud Rasmussen. Selve gudstjenesten med tilhørende aktivitet varer ca. 30 minutter, og efterfølgende er der lasagne til alle. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på www.virumkirke.dk. Afbud til Marlene Kejser på mk@virumkirke.dk eller på 24 20 40 03.