G-6DVV6QG11D Edith Piaf – i ægte parisisk ånd | Virum Kirke

Dato Fredag d. 21. oktober 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Knud Rasmussen, Cecilia Lindwall m.fl.
100 kr.
Edith Piaf – i ægte parisisk ånd

Oplev flere af Edith Piafs mest elskede sange i en original opsætning med harmonika, violin, kontrabas og klaver.

I ægte parisisk ånd tager vi dig med på en rejse i Edith Piafs liv gennem hendes sange. Piaf blev født midt i 1. Verdenskrig i Paris i 1915 og blev forladt af sine forældre. Faderen drog i krig i 1916 og efterlod hende hos hendes farmor for at vokse op på et bordel.

Som 14-årig overlever hun ved at synge i gaderne i Paris, indtil hun bliver opdaget af en agent, som tager hende under sine vinger og opbygger en karriere for hende, som en anerkendt sanger i Paris og endeligt også i udlandet.

Cecilia Lindwall fortolker Piafs sange sammen med fremragende musikere, som også bidrager til den parisiske stemning ved at fremføre franske musikalske indslag.

Cecilia Lindwall, som er født i Sverige og uddannet i Norge, optræder ved operaforestillinger og som koncertsanger i både ind- og udland. Hun har optrådt i bl.a. Tyskland, Norge, Danmark, USA og Canada.

Billetter à 100 kr. kan købes herunder. Resterende billetter sælges i døren.