https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Edith Piaf – i ægte parisisk ånd | Virum Kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Edith Piaf – i ægte parisisk ånd

OKT
21

Edith Piaf – i ægte parisisk ånd


Dato Fredag d. 21. oktober 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Virum Kirke, Kirkebakken 10, 2830 Virum
Medvirkende
Knud Rasmussen, Cecilia Lindwall m.fl.
Pris
100 kr.
Edith Piaf – i ægte parisisk ånd

Oplev flere af Edith Piafs mest elskede sange i en original opsætning med harmonika, violin, kontrabas og klaver.

I ægte parisisk ånd tager vi dig med på en rejse i Edith Piafs liv gennem hendes sange. Piaf blev født midt i 1. Verdenskrig i Paris i 1915 og blev forladt af sine forældre. Faderen drog i krig i 1916 og efterlod hende hos hendes farmor for at vokse op på et bordel. 

Som 14-årig overlever hun ved at synge i gaderne i Paris, indtil hun bliver opdaget af en agent, som tager hende under sine vinger og opbygger en karriere for hende, som en anerkendt sanger i Paris og endeligt også i udlandet.

Cecilia Lindwall fortolker Piafs sange sammen med fremragende musikere, som også bidrager til den parisiske stemning ved at fremføre franske musikalske indslag. 

Cecilia Lindwall, som er født i Sverige og uddannet i Norge, optræder ved operaforestillinger og som koncertsanger i både ind- og udland. Hun har optrådt i bl.a. Tyskland, Norge, Danmark, USA og Canada.

Billetter à 100 kr. kan købes herunder. Resterende billetter sælges i døren.

Kirkens afbestillingspolitik for købte billetter til arrangementer
Når du køber billetter til et arrangement i Virum Kirke, kan du få pengene tilbage frem til en uge inden arrangementet afholdes, hvis du skulle blive forhindret i at deltage. Dermed har vi mulighed for at gensælge billetterne til andre interesserede. Man får sit beløb minus gebyret tilbage på sin konto inden for 10 hverdage. Det er vores hjemmesideudbyder Churchdesk, der står for transaktionerne, og ønsker man sine billetter refunderet, kan de kun tilbagebetale beløbet for det samlede antal billetter, man har købt.