https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Kirkeklub - DTU Science Show | Virum Kirke

Dato Torsdag d. 17. november 2022, Kl. 18:30 til kl. 20:00
DTU Science Show
Gratis m. tilmelding
Kirkeklub - DTU Science Show

Oplev naturvidenskabelig magi, når DTU Science Show får ting til at skifte farve, boble, syde og sige bang. Oplev seje eksperimenter med fysik og kemi, som du aldrig har set det i skolen.

Der vil være snacks til deltagerne, og det er gratis at deltage. Dog skal man huske at tilmelde sig, hvilket man kan gøre nederst på denne side. Der er tilmeldingsfrist d. 15. november.

Kirkeklub er et nyt initiativ for de 10-14-årige og foregår én torsdag aften om måneden. I kirkeklubben laver vi en masse forskellige og sjove ting. Det kan f.eks. være, at vi ser og snakker om en film, har quiz- og spilaftner, hører foredrag om aktuelle og relevante unge-emner, prøver en ny sportsgren, hører koncerter eller laver kreative projekter. Kirkeklubben kan byde på meget forskelligt, men hver gang bliver det en hyggelig og sjov aften i klubben, som alle kan være med i.

Se resten af dette års program HER.