G-6DVV6QG11D Pinsegudstjeneste i det fri - 2. pinsedag | Virum Kirke

Kristian Tvilling
Gratis. Ingen tilmelding.
Pinsegudstjeneste i det fri - 2. pinsedag

Efter et par års pause grundet Corona afholdes der igen fælles friluftsgudstjeneste, denne gang i Sorgenfri Slotshave umiddelbart bag Sorgenfri Slot. Gudstjenesten bliver til i et samarbejde mellem sognene i Kgs. Lyngby Provsti, og der sættes alle sejl til for at lave en festlig pinsegudstjeneste i det fri, hvor ord og musik, himmel og jord, ånd og liv indgår i skøn blanding. Efter gudstjenesten vil der være kaffe og kage. Hvis du vil synge med i pinsekoret, kan du tilmelde dig til organist kan man henvende sig til Knud Rasmussen på knudrasmussen@myself.com. Hold øje med kirkens hjemmeside og kirkernes månedsannonce i Det Grønne Område for nærmere information.