https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Familiegudstjeneste m. Lucia og krybbespil | Virum Kirke

Dato Søndag d. 11. december 2022, Kl. 10:00 til kl. 13:00
Elisabeth Siemen
Gratis.

Luciaoptog, krybbespil og juletræsfest
Traditionen tro holder vi familiegudstjeneste, hvor vi er så heldige, at Saturnbørnene fra Børnehaven Mælkevejen går Lucia for os. Vi skal også opføre krybbespillet sammen. De børn, der vil være med, bliver klædt ud som konger, hyrder, engle og får og selvfølgelig Josef og Maria. Efter gudstjenesten er der juletræ i krypten, og vi skal naturligvis også gå rundt om træet og synge et par julesalmer- og sange, så vi kan blive klar til d. 24. december. Der vil være æbleskiver til både store og små, og hvem ved, måske kommer julemanden forbi!
V. Elisabeth Siemen