https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6DVV6QG11D Koncert | Virum Kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert

MAR
06

Koncert


Dato Søndag d. 6. marts 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Virum Kirke, Kirkebakken 10, 2830 Virum
Medvirkende
Sinfonia Selandia, Inge Fabricius, Cecilia Lindwall, Jacob S. Andersen
Pris
100 kr.
Koncert

Sinfonia Selandia’s koncerter i indeværende sæson er en hyldest til bel canto sangkunsten og dermed til de 2 største italienske operakomponister Giuseppe Verdi og Giacomo Puccini. I september gjaldt det Verdi og til koncerten her i marts opføres uddrag af Puccini’s berømteste operaer. Solisterne er gengangere fra forrige koncert, nemlig sopranen Cecilia Lindwall og tenoren Jacob Skov Andersen.

Cecilia Lindwall er uddannet i Oslo men nu bosiddende i København. Efter hendes anmelderroste debut i La Boheme på Den Norske Opera i 2000 og som prisvinder i Schloss Rheinberg konkurrencen i 2001 har hun arbejdet professionelt i Tyskland, Norge, Sverige og Danmark som en efterspurgt koncert- og oratoriesanger og var endvidere i en årrække ansat som solist ved operaen i Braunschweig.

Jacob Skov Andersen er en del af det prestigefyldte ‘Young Artist Program’ på Det Kongelige Teater, hvor han har haft stor succes i rollerne som Tamino i Mozarts ’Tryllefløjten’ og Pierre i ’Intet’ af D. Bruce, for hvilken han vandt en Reumert som ’Årets Sanger 2021’. Jacob har allerede sunget flere hovedroller på den danske operascene. Herunder en anmelderrost debut som Pinkerton i ’Madame Butterfly’ på Operaen i Svendborg, Leander i Carl Nielsens ’Maskarade’ med Helsingør Kammeropera og Rodolfo i ’La Boheme’ af Puccini på CPH Opera Festival. Han har derudover bl.a. sunget tenorpartiet; i Schuberts ‘Messe nr 6’ med CPH Phil, i Beethovens ‘9. symfoni’ med Danmarks Underholdningsorkester og i Rossinis ’Petit Messe Solenelle’ med Ensemble Storstrøm.

Koncerten dirigeres af Inge Fabricius og præsenteres af Julie Fabricius.

Billetter af 100 kr. kan købes på kirkens hjemmeside. Resterende billetter sælges ved indgangen med betaling med mobile pay eller kontakt.

Koncerten er støttet af Dansk Kapelmesterforening.