G-6DVV6QG11D Kirkeklub AFLYST | Virum Kirke

Gratis m. tilmelding
Kirkeklub  AFLYST

Julegaveworkshop

Vi starter kirkeklubben op med at lave julegave-workshop. Her kan du kom og forberede julens gaver til din familie og lave julepynt, mens vi hygger med julesnacks. Tilmeldingsfrist 29. november.

Kirkeklub er et nyt initiativ for de 10-14 årige og foregår én torsdag aften om måneden. I kirkeklubben laver vi en masse forskellige og sjove ting. Det kan f.eks. være, at vi ser og snakker om en film, har quiz- og spilaftner, hører foredrag om aktuelle og relevante unge-emner, prøver en ny sportsgren, hører koncerter eller laver kreative projekter. Kirkeklubben kan byde på meget forskelligt, men hver gang bliver det en hyggelig og sjov aften i klubben, som alle kan være med i.