Nye corona-udmeldinger

# Nyheder
Publish date Udgivet tirsdag d. 8. september 2020, kl. 09:52

Nye corona-udmeldinger

På grund af de corona-udmeldinger, der er kommet, har vi valgt at aflyse en række arrangementer i Virum Kirke for ikke at sprede smitten – indtil videre i de kommende 14 dage, hvilket vil sige fra d. 8/9 til d. 22/9.

Vi aflyser følgende arrangementer i perioden:

• Babysalmesang
  • Konfirmandundervisning
  • Minikonfirmandundervisning
  • Høstgudstjenesten (bliver afholdt som almindelig højmesse, da det var en minikonfirmandgudstjeneste, og de kan ikke nå at blive klar med optræden)

Øvrige aktiviteter og tjenester som højmesser, vielser, barnedåb og bisættelser gennemføres som planlagt. Menighedsrådsvalget d. 15. september gennemføres også, da det er lovbestemt.

Konfirmationer

De planlagte konfirmationer i den kommende weekend og den følgende gennemføres. Indtil videre gælder det nye forsamlingsforbud ikke kirkerne, og vi regner derfor med at kunne gennemføre konfirmationerne som planlagt. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke udelukke, at vi bliver pålagt begrænsninger, men i så fald får konfirmanderne og deres forældre direkte besked.

Kirkekontoret

Man skal fortsat ringe til kirkekontoret for at få en aftale, hvis man har brug for at møde op på kirkekontoret. Man kan ringe inden for normal åbningstid mellem kl. 9.30 og 13.00 alle hverdage. Derudover foregår henvendelser på mail og telefon. Man kan kontakte kordegnen på kirkekontoret@virumkirke.dk eller på tlf. 45 85 57 15.