Adventskransebinding og julemad

Arrangementet er udsolgt

Adventskransebinding og julemad 30. november

 

En aften fyldt med julehygge Vi glæder os meget til at genoptage denne faste juletradition, hvor man kan komme og binde sin adventskrans eller kreere årets juledekoration, inden vi træder ind i den hyggelige december måned. 

Vi indkøber lys, gran, kranse, bånd og pynt, men man må også meget gerne tage sine yndlingsnisser med. Vi spiser også sammen et traditionelt julemåltid, hvor der vil være mandelgaver i spil, når vi slutter aftenen af med risalamande.

Man kan tilmelde sig og betale nederst på siden her. Der er tilmeldingsfrist mandag d. 20. november. Maden koster 40 kr. for voksne, og børn under 15 år er gratis. Husk at reservere billetter til både børn og voksne. Der vil desuden blive opkrævet et mindre beløb for dekorationer på selve dagen, som kan betales med kontanter eller MobilePay.

Vil du give en hånd med? Vi kunne godt bruge nogle hjælpende hænder til bl.a. at servere maden og til oprydning efter arrangementet. Hvis du har lyst til at give en hånd med, så afkryds 'ja' herunder i formularen. Derefter vil vi kontakte dig og spørge, hvad du har lyst til at hjælpe med. Man kan sagtens deltage i arrangementet og være hjælper også. 

Kirkens afbestillingspolitik for købte billetter til arrangementer Når du køber billetter til et arrangement i Virum Kirke, kan du få pengene tilbage frem til en uge, inden arrangementet afholdes, hvis du skulle blive forhindret i at deltage. Dermed har vi mulighed for at gensælge billetterne til andre interesserede. Man får sit beløb minus gebyret tilbage på sin konto inden for 10 hverdage. Det er vores hjemmesideudbyder Churchdesk, der står for transaktionerne, og ønsker man sine billetter refunderet, kan de kun tilbagebetale beløbet for det samlede antal billetter, man har købt.

 

   Adventskransebinding og julemad